TheDieselPage.com Forums  
2017 - TDP's 21st Anniversary
What's New: | Feature Articles: | Product Reviews: | Member's Area: | Subscribe:
Duramax 6600 Diesel Page | Advertiser's Section | Classified Ads | Photo Album | Diesel Books, GM Licensed T-shirts


Go Back   TheDieselPage.com Forums > Other Diesel & Truck Related Forums > GM Medium-Duty
Register FAQ Members List Photo Album Mark Forums Read

GM Medium-Duty Learn more about GM's new medium-duty trucks and diesel engines.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-08-2017, 03:03 PM
thunderhead thunderhead is offline
Newbie
 
Join Date: May 2017
Location: michigan
Posts: 1
Default command rates 05 bouncing ?

Hi all, I have a problem with my 05 c4500 . runs fine for a while then injector nock . Now it misses at idle and the balance rates look ok but when it idles rough the injector command for # 4 7 and 8 go from 58 to 0 . all the rest of injector stay at 58 to 60 . I ice picked 7 already and no change .
I cant get a flow rate at idle only in gear . Also runs fine until reaches temp .
any suggestions ? Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 1996-2017 by TheDieselPage.com - All Rights Reserved